Vaststelling projectbesluit BIO-woning en Ruimte-voor-Ruimte-woning Steeuwichtweg 8–12 Uden

Het College van burgemeester en wethouders van Uden maakt bekend, dat op 15 februari 2011 is vastgesteld: het projectbesluit om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (projectbesluit) medewerking te verlenen aan de oprichting van een Ruimte-voor-Ruimte-woning en een BIO-woning aan de Steeuwichtweg ongenummerd, gelegen tussen Steeuwichtweg 8 en 12 te Uden.

Het vastgestelde projectbesluit met bijlagen ligt ter inzage met ingang van 24 februari 2011 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur en op donderdag van 08.30 tot 19.30 uur bij de centrale balie van de afdeling Publiekszaken van het Gemeentehuis, Markt 145.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden tegen het vastgestelde wijzigingsplan beroep instellen bij de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de genoemde Rechtbank;

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Uden, 23 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Uden,

de secretaris,

J.M. Smarius.

De burgemeester,

H.A.G. Hellegers.

Naar boven