Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Pr. Willem Alexanderstraat 20 te Deil’

Met ingang van vrijdag 25 februari 2011 ligt bij het Klantencontactcentrum voor zes weken ter inzage:

het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Pr. Willem Alexanderstraat 20 te Deil’ De planstukken zijn tevens te raadplegen op de website: www.geldermalsen.nl → projecten → Deil → bestemmingsplan Pr. Willem Alexanderstraat 20 te Deil

Toelichting

Het te bebouwen perceel ligt op de hoek van de Prins Willem Alexanderstraat en de Pastoriestoep en maakt momenteel onderdeel uit van de tuin van de pastoriewoning. Het toekomstige woonperceel wordt van die tuin afgescheiden en zal een oppervlakte hebben van circa 800 m2. Het is de bedoeling dat op dit perceel een woning en een bijgebouw wordt opgericht. Ten behoeve van het oprichten van de woning en het bijgebouw zijn stedenbouwkundige randvoorwaarden vastgesteld.

Reageren

Gedurende de inzagentermijn t/m 7 april 2011, kan iedereen een schriftelijke reactie sturen naar het college van B&W. Zie zienswijze, bezwaar & beroep. Indien u een mondelinge reactie wilt geven, dan moet u hiervoor uiterlijk 28 maart 2011, tijdens kantoortijden op maandag, woensdag en donderdag, een afspraak maken met mevr. I.Broekmans, tel. (0345) 586611.

Terinzagelegging

Genoemd ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage op het gemeentehuis bij het klantencontactcentrum, telefoon (0345) 586 66 86. Het gemeentehuis is gelegen aan de Kuipershof 2 te Geldermalsen. Het Klantencontactcentrum is geopend op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur en op afspraak tevens op dinsdagmiddag en donderdagmiddag van 12.30 tot 19.00 uur.

Naar boven