Ontwerpbestemmingsplan De Groene Velden

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat de gemeenteraad van plan is het bestemmingsplan ‘De Groene Velden’ vast te stellen. Het plangebied ligt aan de noordkant van Lelystad, ter rechterzijde van het Jagersveld, ten noorden van de Binnenhavenweg en ter linkerzijde van het Overijsselse Hout.

Met het bestemmingsplan wordt beoogd een actueel juridisch-planologisch kader te bieden. Hiermee wordt duidelijk hoe om te gaan met bouwen, en het gebruik van gronden en gebouwen.

Het ontwerpbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 1 maart 2011 voor een periode van 6 weken ter inzage in de stadswinkel aan de Meent 14.

De stadswinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur, op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tevens zijn de stukken in te zien op de gemeentelijke website www.lelystad.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Eenieder kan binnen genoemde termijn van zes weken schriftelijk zienswijzen over het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad, postbus 91, 8200 AB Lelystad. Eventueel kan mondeling een zienswijze worden ingediend. Hiertoe dient dan een afspraak te worden gemaakt met de afdeling ruimtelijke plannen, telefoonnummer 0611-905292.

Naar boven