Ontwerpbesluit interne verbouw Welkoop, Laagsestraat 2 in Ootmarsum

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van – 25 februari 2011 – gedurende zes weken het volgende ontwerpbesluit voor een bouwvergunning én een projectbesluit ter inzage ligt:

  • het ontwerpbesluit voor de interne verbouw van de Welkoop aan de Laagsestraat 2 in Ootmarsum (2010-03371)

Het projectbesluit is te raadplegen via de landelijke website door middel van de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1774.OMSPBLAAGSESTRAAT2-0301

De bronbestanden zijn te vinden op: http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_Online/manifest.xml

Ter inzage en zienswijzen

Het ontwerpprojectbesluit én de ontwerpbouwvergunning ligt voor eenieder bij de afdeling Vergunningen ter inzage.Tevens kan het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning met de daarbij behorende stukken ook digitaal worden ingezien via www.dinkelland.nl. Tijdens de bovengenoemde termijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Dinkelland, Postbus 11, 7590 AA te Denekamp en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend, dan wel ter post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen de genoemde periode indienen, nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met één van de medewerkers van de afdeling Vergunningen.

Naar boven