Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Broekdijk 20

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid, Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan Broekdijk 20 met bijbehorende toelichting en regels met ingang van 23 februari tot en met 5 april voor eenieder ter inzage ligt. Gedurende deze periode kan het ontwerpbestemmingsplan tijdens de openingsuren van het gemeentehuis worden ingezien bij de balie van afdeling Vergunningen, Raadhuisplein 1 te Best. Tevens is het bestemmingsplan in pdf beschikbaar via www.gemeentebest.nl → projecten → Broekdijk 20 en digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidm= NL.IMRO.0753.BPbroekdijk202010-ON01.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het plangebied gelegen in het buitengebied van Best, ten noorden van de bebouwde kom van Best. Op de locatie zijn gelegen de woningen met nummer Broekdijk 20 en Molenkampseweg 2 en 4. Op deze locatie worden een bestaande kleine woning en een tweetal bijgebouwen gesloopt en wordt een nieuwe woning op een andere positie in het plangebied gesitueerd.

Het omliggende gebied is te kenmerken als een gevarieerd agrarisch gebied, met verschillende bedrijfsvormen in verschillende soorten en maten, burgerwoningen en recreatieve voorzieningen.

Tegen het ontwerpbestemmingsplan kan eenieder gedurende de genoemde periode schriftelijk ofmondeling zijn of haar zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Best, Postbus 50, 5680 AB Best. Het mondeling indienen van een zienswijze is ook mogelijk. Hiertoe dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de terinzagelegging, een telefonische afspraak te worden gemaakt met mevrouw Domenie van de Afdeling Regie en Ontwikkeling (tel.nr. 0499-360 911).

Anterieure overeenkomst ‘exploitatieovereenkomst tussen A.L.T. van der Velden en de gemeente Best inzake het in bouwexploitatie brengen van het plangebied Broekdijk 20 Best’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Best maken bekend dat zij op 16 februari 2011 voor de ontwikkelingen aan de Broekdijk 20 te Best, met A.L.T. van der Velden, een anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24, derde lid, Wet ruimtelijke ordening (Wro) hebben gesloten.

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst ligt conform artikel 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening (Bro) voor eenieder gedurende zes weken, tegelijk met het ontwerpbestemmingsplan, ter inzage bij de balie van afdeling Vergunningen, Raadhuisplein 1 te Best. Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open. Indien u informatie wenst over de inhoud van de overeenkomsten, kunt u van 23 februari tot en met 5 april 2011 contact opnemen met mevrouw Domenie (tel.nr. 0499-360 911).

Best, 22 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Best.

Naar boven