Ontwerpbestemmingsplan ‘Floris V-laan’

Zoals eerder via vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en bij de inspraak over dit planvoornemen te kennen is gegeven heeft het college van Waalwijk besloten medewerking te verlenen aan het tot stand komen van een bestemmingsplan op de locatie van het voormalige Willem van Oranje college aan de Floris de V-laan te Waalwijk. Het bestaande schoolgebouw zal gedeeltelijk behouden blijven en een woonfunctie van 11 wooneenheden krijgen. De bestaande conciërgewoning blijft eveneens gehandhaafd. Hiernaast zullen op het terrein 20 nieuwe grondgebonden woningen worden gerealiseerd.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Floris V-laan’ met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van vrijdag 25 februari a.s. gedurende 6 weken ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). Deze receptie is geopend op werkdagen van 9:00 uur tot 13:00 uur. Voor inzage buiten deze werktijden kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Economie in Waalwijk (0416-683 871). Tevens kan het ontwerp worden bekeken via www.waalwijk.nl/ruimtelijkeplannen. Voorts kan de digitale verbeelding van het plan worden bekeken via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende genoemde periode kan eenieder een zienswijze over dit ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Dat kan schriftelijk door de zienswijze binnen genoemde periode te zenden naar de Raad van de gemeente Waalwijk, postbus 10150, 5140 GB Waalwijk.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u zich vóór 1 april aan te melden bij mevrouw mr. M. Ketelaars via mketelaars@waalwijk.nl of telefonisch via 0416-683 871. Voor een nadere toelichting op dit plan kunt u eveneens contact opnemen met mevrouw Ketelaars.

Naar boven