Ontwerp ‘8e herziening bestemmingsplan Lemelerveld 2006, Ambachtsweg 2–4’

Overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘8e herziening bestemmingsplan Lemelerveld 2006, Ambachtsweg 2–4’ van 23 februari 2011 tot en met 5 april 2011 voor een ieder ter inzage.

Het bestemmingsplan maakt de uitbreiding van het bedrijfsperceel aan de Ambachtsweg 2–4 in Lemelerveld mogelijk. Om het kostenverhaal te kunnen verzekeren is in samenhang met het bestemmingsplan een overeenkomst ex. artikel 6.24 Wro gesloten.

Een ieder kan gedurende genoemde termijn naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt bij de heer T. Schemkes, tel. (0529) 488 223. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Het ontwerp bestemmingsplan en de zakelijke inhoud van de overeenkomst liggen ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Dalfsen en het servicepunt in Lemelerveld en zijn digitaal in te zien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. De bestanden zijn beschikbaar op http://ro.dalfsen.nl.

Dalfsen, 22 februari 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven