Omgevingsvergunning Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Bergeijk maken bekend dat zij, gelet op artikel 2.1, eerste lid, onder c en 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

  • Het gebruik van gronden in strijd met de bestemmingsplannen ‘Woongebieden Oost’ en ‘Woongebieden West’ vanwege het aanleggen van een rotonde op de kruising Burgemeester Magneestraat, Hoek, Burgemeester Aartslaan en de Broekstraat.

De beschikking ligt met ingang van donderdag 24 februari 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk, of op de internet (www.bergeijk.nl onder de kop ‘Actueel/bekendmakingen’ en www.ruimtelijkeplannen.nl).

Tegen vergoeding kan een exemplaar van de beschikking worden verkregen.

De beschikking kan vanaf 24 februari 2011 worden ingezien tijdens openingstijden van 9.00 tot 12.30 uur, en op dinsdagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur en daarbuiten na telefonische afspraak (tel. 0497 551455). Belanghebbenden die omtrent de ontwerpbeschikking tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar te maken, kunnen gedurende de hierboven genoemde termijn tegen de beschikking beroep instellen bij de rechtbank te ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht. Het beroep dient gericht te zijn aan de rechtbank te ’s-Hertogenbosch, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Een beroep moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Bergeijk, 23 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

W.A.C.M. Wouters,

secretaris.

H.G.M. van de Vondervoort,

burgemeester.

Naar boven