Ontwerpprojectbesluit Singel naast 44 (art. 3.8 Wro) en ontwerpbesluit hogere waarde

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 24 februari 2011 het ontwerpprojectbesluit voor zes weken ter inzage ligt tot en met 6 april 2011. Iedereen kan tijdens deze 6 weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indien. Tevens ligt ter inzage het ontwerpbesluit hogere (geluids)waarde vanwege. Ook hierop kunnen zienswijzen worden ingediend.

Doel

Bouw van een nieuwe woning.

Ontwerpprojectbesluit inzien

U kunt het plan en bijbehorende relevante stukken met en zonder afspraak gedurende openingstijden tijdens de in de aanhef genoemde termijn inzien in de koepel van het stadhuis of het omgevingsloket (Blekerijlaan 14, Woerden). U kunt het plan ook vinden op onze site en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Besluit hogere waarden

Voor de nieuwe woning is het voornemen om hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidbelasting vast te stellen.

Schriftelijke zienswijzen

Schriftelijke zienswijzen kunt u, onder vermelding van ‘Zienswijze Singel naast 44’, indienen bij:

College van burgemeester en wethouders van Woerden,

t.a.v. afdeling Ruimte

Postbus 45

3440 AA Woerden

Mondelinge zienswijzen

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met de heer Lindeman via telefoonnummer (0348) 428642 Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij deze persoon terecht.

Naar boven