Ontwerpbestemmingsplan Vincent van Goghplein 18

Burgemeester en wethouders van de gemeente Etten-Leur maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 24 februari 2011 voor een ieder gedurende zes weken (tot en met 6 april 2011) het ontwerpbestemmingsplan ‘Vincent van Goghplein 18’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan maakt de bouw mogelijk van twee aaneen gebouwde gebouwen met op de begane grond een uitbreiding van de fietsenwinkel en een schoonheidssalon. In elk gebouw wordt een (boven)woning gerealiseerd.

Het ontwerpbestemmingsplan kan tijdens openingstijden worden ingezien in het informatiecentrum in het stadskantoor aan de Roosendaalseweg 4. Het ontwerp is ook te raadplegen via www.etten-leur.nl bij Wonen & Leven > Ruimtelijke plannen > Bestemmingsplan Vincent van Goghplein 18. U treft dan de stukken aan in pdf-bestand. Bovendien kunt u het bestemmingsplan digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan een ieder mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Etten-Leur, postbus 10.100, 4870 GA Etten-Leur (o.v.v. ‘zienswijze ontwerp-bestemmingsplan Vincent van Goghplein 18’). Indien u een nadere toelichting wenst of een mondelinge zienswijze wilt indienen, kunt u contact opnemen met Esther de Koning-Barten van de afdeling Gebiedsontwikkeling (076-5024213).

Etten-Leur, 23 februari 2011

Naar boven