Ontwerpbestemmingsplan ‘G.J. van den Boogerdweg 20’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Brielle, maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘G.J. van den Boogerdweg 20’ met alle daarbij behorende stukken met ingang van 25 februari 2011 gedurende zes weken (tot en met 6 april 2011) voor eenieder ter inzage ligt.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het plangebied omvat het perceel G.J. van den Boogerdweg 20 te Brielle. Het bestemmingsplan maakt de vervaniging van de huidige woning door een nieuwe woning mogelijk. Er wordt geen exploitatieplan vastgesteld omdat het kostenverhaal voor de gemeente op een andere manier is verzekerd, namelijk door een overeenkomst met de initiatiefnemer.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien of raadplegen?

Het ontwerp (en de daarop betrekking hebbende stukken) is binnen de genoemde termijn electronisch raadpleegbaar en beschikbaar via de gemeentelijke website (www.brielle.nl). Via de rubriek ‘Bouwen, bedrijven en economie’ verschijnt er een submenu. Klik in dit submenu op de optie ‘Bestemmingsplannen’. Klik in de lijst die nu verschijnt op ‘G.J. van den Boogerdweg 20 - ontwerpbestemmingsplan’.

Het ontwerp is ook te raadplegen op www. ruimtelijkeplannen.nl

U kunt het ontwerp tevens inzien bij de afdeling VROM van de sector Grondgebied, kamer 0.30, tijdens kantooruren (van 8.00 tot 12.30 uur), Stadskantoor, Slagveld 36, en na telefonische afspraak via t. 471106.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn (25 februari 2011 tot en met 6 april 2011) kan eenieder naar keuze schriftelijk (waar de voorkeur naar uitgaat) of mondeling, maar niet per e-mail, een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Brielle, Postbus 101, 3230 AC Brielle.

Indien u een mondelinge zienswijze wilt inbrengen, dan verzoeken wij u tot een week voor het einde van de inzagetermijn, telefonisch een afspraak te maken via t. 471106.

Naar boven