Bestemmingsplan Landgoed Driessen; uitwerkingsplan de Bibliotheek, fase 7 vastgesteld

Het College van Waalwijk heeft op 15 februari 2011 het uitwerkingsplan ‘de Bibliotheek, fase 7’ van het bestemmingsplan Landgoed Driessen overeenkomstig het ontwerp vastgesteld. Dit uitwerkingsplan heeft betrekking op enkele perceelsgedeelten grond gelegen ten zuiden van de Oudestraat en ten westen van de bomenbuurt in Sprang-Capelle. Dit plan maakt de bouw mogelijk van een (brede) school (nieuwbouw o.b.s. Villa Vlinderhof) en ca. 48 woningen, bestaande 24 appartementen en 24 woningen met bijbehorende voorzieningen in het noorden van deelplan ‘de Bibliotheek’ van Landgoed Driessen.

Het door ons college vastgestelde uitwerkingsplan ‘de Bibliotheek, fase 7’en het bestemmingsplan Landgoed Driessen, liggen met ingang van 25 februari gedurende 6 weken, t/m 7 april 2011 voor eenieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis te Waalwijk, Taxandriaweg 6, tijdens openingstijden. Dit uitwerkingsplan kan ook via elektronische weg worden ingezien via www.waalwijk.nl , ga snel naar Ruimtelijke Plannen en kies vervolgens onder verder lezen: Bekendmaking vastgesteld uitwerkingsplan de Bibliotheek, fase 7.

Beroep

Belanghebbenden die kunnen aantonen in redelijkheid niet in staat te zijn geweest omtrent het ontwerp van dit plan een zienswijze bij ons college in te dienen kunnen tegen het besluit tot vaststelling van dit uitwerkingsplan gedurende 6 weken, met ingang van 25 februari 2011, beroep instellen. Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daarvoor moet tevens een verzoek om een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van genoemde afdeling worden ingediend.

Het uitwerkingsplan de Bibliotheek fase 7 van het bestemmingsplan Landgoed Driessen treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het uitwerkingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Voor nadere informatie kunt u met de afdeling Ruimte & Economie, telefoon 0416-683456.

Waalwijk, 24 februari 2011

Het College van Waalwijk.

Naar boven