Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Startingerweg 48’ te Akersloot

Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat het bestemmingsplan‘Startingerweg 48’ gewijzigd is vastgesteld door de gemeenteraad bij besluit van 2 december 2010. De gemeenteraad heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen voor het bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan betreft een herziening van het bestemmingsplan Buitengebied Akersloot. Op het perceel Startingerweg 48 wordt de agrarische bestemming vervangen door een woonbestemming, zodat een mantelzorgwoning kan worden gerealiseerd.

Wijziging:

In het overeenkomstig ontwerpbestemmingsplan was het bodemonderzoek nog niet uitgevoerd. Dit is inmiddels gedaan. De conclusie van het verkennend bodemonderzoek Startingerweg 48 d.d. 29 juli 2010 is verwerkt in de toelichting van het bestemmingsplan, de planregels zijn niet gewijzigd.

Het bestemmingsplan, evenals het besluit tot vaststelling inclusief alle bijlagen, ligt van woensdag 23 februari tot en met woensdag 7 april 2011 ter inzage bij de gemeentelijke locatie aan de Zonnedauw 4 te Limmen. Tevens staat het plan op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de website van de gemeente Castricum www.castricum.nl.

Beroep:

Van donderdag 24 februari tot en met woensdag 7 april 2011 kunnen belanghebbenden beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Binnen de beroepstermijn kunnen degenen die beroep hebben ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor meer informatie: mevrouw E. Kochx, team Bouwen, Wonen en Bedrijven, tel. (0251) 661 104.

Castricum, 23 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Castricum.

Naar boven