Ontwerpbestemmingsplan Sportpark Bavelse Hei ter inzage

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Nieuw-Ginneken, Sportpark Bavelse Hei (NL.IMRO.0758.BP2010058002-0301) ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in een wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied Nieuw-Ginneken voor de uitbreiding van twee bestaande velden naar wedstrijdafmetingen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied Nieuw-Ginneken, Sportpark Bavelse Hei ligt van 24 februari tot en met 6 april 2011 ter inzage bij Infobalie 19–20 in het Stadskantoor en in het Infocentrum in Bibliotheek, Deken Dr. Dirckxweg 4 in Bavel.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: ‘Wonen Wijken en Vervoer’ → ‘Ruimtelijke plannen’ → ‘Bestemmingsplannen in procedure’.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde periode kunt u schriftelijk en/of mondeling uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. U kunt uw zienswijze sturen naar de gemeenteraad van de Gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 529 9167.

Breda, 23 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Breda,

P. A. C. M. van der Velden,

burgemeester.

R. J. P. Meulenbroek,

secretaris.

Naar boven