Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijvenpark Midden-Brabant Poort’

Het college van de gemeente Gilze en Rijen heeft het ontwerpbestemmingsplan Bedrijvenpark Midden-Brabant Poortvastgesteld. Het bestemmingsplan wijzigt de bouw- en gebruiksmogelijkheden binnen het plangebied waardoor de kavels efficiënter ingedeeld kunnen worden en er sprake is van zuiniger ruimtegebruik.

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, ligt dit ontwerpbestemmingsplan van donderdag 24 februari 2011 tot en met woensdag 6 april 2011 ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen (Raadhuisplein 1 in Rijen) en in de Schakel in Gilze (Kerkstraat 104 in Gilze) Daarnaast kunt u dit ontwerpbestemmingsplan downloaden van de internetpagina van de gemeente Gilze en Rijen (www.gilzerijen.nl, ‘Bouwen en wonen’, ‘Bestemmingsplannen’) en van de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Ook wordt via deze publicatie kenbaar gemaakt dat de gemeente voornemens is, ex artikel 6.12 lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, geen exploitatieplan vast te stellen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze – zowel schriftelijk als mondeling – ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te zijn aan de gemeenteraad van Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen en te zijn voorzien van naam, adres en handtekening van de indiener, datum, het plan waarop de zienswijze betrekking heeft en de redenen van de zienswijze. Ingeval u de zienswijze mondeling kenbaar wenst te maken, wordt u verzocht binnen de termijn van terinzagelegging, contact op te nemen met mevrouw S. Wientjens van de gemeente Gilze en Rijen, telefoonnummer 0161-290119.

Rijen, 23 februari 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

René Wiersema.

De waarnemend burgemeester,

Jan Boelhouwer.

Naar boven