Besluit van de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie van 15 februari 2011, nr. 5685529/Justis/11, tot wijziging van het Besluit buitengewoon opsporingsambtenaar van het Stadsdeel Zuidoost van de gemeente Amsterdam, domein I Openbare Ruimte en domein II domein Milieu en Welzijn 2011 van 27 januari 2011, nr. 5684397/Justis/11

De Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie,

Besluit:

ARTIKEL I

Het Besluit buitengewoon opsporingsambtenaar van het Stadsdeel Zuidoost van de gemeente Amsterdam, domein I Openbare Ruimte en domein II domein Milieu en Welzijn wordt als volgt gewijzigd:

De aanhef van het besluit komt als volgt te luiden:

Besluit van de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie van 27 januari 2011, nr. 5684379/Justis/11, strekkende tot aanwijzing van buitengewoon opsporingsambtenaren bij de Afdeling Handhaving van Stadsdeel Zuidoost van de gemeente Amsterdam

ARTIKEL II

Dit besluit treedt in werking met terugwerkende kracht, op 3 februari 2011 en vervalt op op 3 februari 2016.

Den Haag, 15 februari 2011

De Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie,

namens deze:

P.W.C. Collard,

Teammanager BTR.

Bezwaar maken

U kunt tegen deze beslissing bezwaar maken bij de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie. U doet dit door schriftelijk een gemotiveerd bezwaarschrift in te dienen binnen zes weken na dagtekening van deze beschikking. U kunt uw bezwaarschrift sturen naar het volgende adres:

Dienst Justis

Team BTR

Postbus 20300

2500 EH Den Haag

U kunt uw bezwaarschrift ook door uw gemachtigde in laten dienen. Als de gemachtigde geen advocaat is, voeg dan een machtiging bij uw bezwaarschrift.

Zorg ervoor dat uw bezwaarschrift in elk geval het volgende bevat:

uw naam en adres;

  • de dagtekening;

  • een kopie van de beslissing;

  • de gronden van uw bezwaar;

  • uw handtekening of de handtekening van uw gemachtigde.

TOELICHTING

Door een administratieve fout is het nummer van het eerdere besluit tweemaal gebruikt en dient er derhalve een nieuw nummer te worden toegekend aan het Besluit buitengewoon opsporingsambtenaar van het Stadsdeel Zuidoost van de gemeente Amsterdam, domein I Openbare Ruimte en domein II domein Milieu en Welzijn, 27 januari 2011, nr. 5684397/Justis/11. Daarom wordt het besluit gewijzigd.

Naar boven