Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning Jan Hamdorfflaan 7 te Laren

Burgemeester en wethouders van Laren maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 28 februari 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt een ontwerp van het projectbesluit ten behoeve van de herbouw van een woning aan de Jan Hamdorfflaan 7 te Laren alsmede de eerste fase ontwerpbouwvergunning.

Dit ontwerpprojectbesluit heeft betrekking op de herbouw van een woning.

Tijdens de inspraakperiode zijn geen inspraakreacties ingediend.

Het ontwerpprojectbesluit, de ontwerpbouwvergunning en de ruimtelijke onderbouwing ligt ter inzage bij het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 te Eemnes.

De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30–12.30 uur.

Voorts is het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken in te zien op internet, via www.laren.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit indienen bij:

Het college van B&W van Laren, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes (Onder vermelding van: ‘projectbesluit Jan Hamdorfflaan 7’).

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 035-7513 207) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de af loop van de termijn van ter inzage legging.

Naar boven