Voorbereidingsbesluit grondgebied van Sint Pancras

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 18 januari 2011 heeft besloten, een voorbereidingsbesluit te nemen voor het grondgebied van Sint Pancras, met uitzondering van Twuyverhoek en daarbij op de nemen een aanlegvergunningstelstel conform artikel 3.7 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening, voor het grondgebied van Sint Pancras.

Dit voorbereidingsbesluit met bijbehorende overzichtskaart treedt in werking op de dag, nadat deze bekend wordt gemaakt en ligt vanaf die datum voor eenieder tijdens de openingsuren ter inzage in de voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude. Tevens is het voorbereidingsbesluit digitaal te raadplegen via internet op www.gemeentelangedijk of www.ruimtelijkeplannen.nl. (NL.IMRO.0416.VBSP2010-va01).

Via de invoeringsweg Wro is het voorbereidingsbesluit geplaatst op de zogenaamde negatieve lijst (bijlage als bedoeld in artikel 8.5 Algemene wet bestuursrecht). Dit betekent dat bezwaar en beroep tegen een dergelijk besluit niet mogelijk is.

Langedijk, 15 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Langedijk.

Naar boven