Ontwerpbestemmingsplan Naarderstraatweg 3 te Muiderberg en Gemaal Noordpolderkade 1 te Muiden

Burgemeester en wethouders van de gemeente Muiden maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het Ontwerpbestemmingsplan Naarderstraatweg 3 te Muiderberg en het Gemaal Noordpolderkade 1 te Muiden gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis.

Met het Ontwerpbestemmingsplan Naarderstraatweg 3 te Muiderberg wordt het juridisch mogelijk gemaakt om op het betreffende perceel een opslagschuur ten behoeve van de opslag van (bouw)materialen en materieel te realiseren als onderdeel van de bedrijfsactiviteiten van de eigenaar/gebruiker. De opslagschuur heeft een oppervlakte van 150 m2 (10 x 15 meter) en wordt uitgevoerd in één bouwlaag met een zadeldak met een bouwhoogte van circa 7,50 meter.

Het bouwplan voor het Gemaal aan de Noordpolderkade 1 te Muiden betreft de inwendige verbouwing van het voormalig gemaal tot atelier – en hobbyruimte voor privédoeleinden waarbij de bestaande karakteristiek van het gebouw behouden blijft en de sloop en nieuwbouw van de bijbehorende schuren welke in gebruik worden genomen als atelier – en hobbyruimte en deels als garage.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn kan eenieder schriftelijk, dan wel mondeling, zienswijzen op het Ontwerpbestemmingsplan Naarderstraatweg 3 te Muiderberg en het Ontwerpbestemmingsplan Gemaal Noordpolderkade 1 te Muiden naar voren brengen. De zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 3, 1398 ZG te Muiden, onder vermelding van ‘Zienswijze Ontwerpbestemmingsplan Naarderstraatweg 3’ respectievelijk ‘Zienswijze Ontwerpbestemmingsplan Gemaal Noordpolderkade 1’. Voor het maken van een afspraak voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze en voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen met het gemeentehuis, telefoonnummer (0294) 210210.

Beide Ontwerpbestemmingsplannen liggen ter inzage in het gemeentehuis. Voor inzage kunt u op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur terecht bij de afdeling Gebieds - en Beheerzaken in het gemeentehuis, Het Anker 2 te Muiden. Tevens zijn de Ontwerpbestemmingsplannen te raadplegen via de website www.muiden.nl

Naar boven