Ontwerp omgevingsvergunning glastuinbouwbedrijf op het perceel tussen Dongenseweg 3 en 3a in Kaatsheuvel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Loon op Zand zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor de nieuwbouw van een glastuinbouwbedrijf op het perceel tussen de Dongenseweg 3 en 3a te Kaatsheuvel.

De aanvraag, ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 24 februari 2011 tot en met woensdag 6 april 2011 ter inzage in de gemeentewinkel van de gemeente Loon op Zand, gevestigd aan de Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel.

Tijdens deze periode kunnen zowel mondelinge als schriftelijke zienswijzen worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 7, 5171 AA in Kaatsheuvel. Voor het inbrengen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, te bereiken via telefoonnummer 0416 289111.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven