Ontwerpbestemmingsplannen

Burgemeester en wethouders van Bladel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat van 22 februari tot en met 4 april 2011 de volgende ontwerpbestemmingsplannen ter inzage liggen:

  • Dalem 2 en 4 te Hapert, voor realisatie van twee Ruimte voor Ruimte woningen en vier Bio-woningen

  • Lemel 19B te Hapert, voor realisatie van twee Bio-woningen

  • Dijkstraat 1 en 0 te Hoogeloon, voor realisatie van vijf Bio-woningen

  • Heuvel 7 te Hoogeloon, voor de splitsing van een langgevelboerderij en realisatie van een Bio-woning.

De aanvragen zijn in strijd met het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied Bladel 2010’. In combinatie met deze bestemmingswijzigingen worden de op deze percelen geldende agrarische bouwvlakken voor intensieve veehouderij gesaneerd en de bedrijfsbebouwing gesloopt.

U kunt de stukken inzien bij de Centrale Balie tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. U kunt ze ook bekijken en downloaden via internet: www.bladel.nl/bestemmingsplanbesluiten.

Iedereen kan tijdens bovengenoemde termijn schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbestemmingsplannen kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie moet u sturen naar de gemeenteraad van de gemeente Bladel, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u contact opnemen met de Centrale Balie of de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Bladel, februari 2011

Naar boven