Ontwerpbestemmingsplan ‘VI Buitengebied (Internationale School)’

Burgemeester en wethouders van Eindhoven maken bekend dat met ingang van 17 februari 2011 tot en met 30 maart 2011 voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘VI Buitengebied (Internationale School)’.

In de voormalige Constant Rebecque Kazerne aan de Oirschotsedijk, ten noordwesten van het centrum van Eindhoven, wordt de ‘Internationale School’ gerealiseerd. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de realisatie van nieuwbouw ten behoeve van de school.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘VI Buitengebied (Internationale School)’ met bijbehorende stukken ligt met ingang van 17 februari gedurende zes weken op werkdagen tijdens openingsuren voor iedereen ter inzage bij het Inwonersplein in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10, Eindhoven.

Het Inwonersplein is geopend op maandag en vrijdag van 10.00–19.00 uur en op dinsdag t/m donderdag van 10.00–17.00 uur. Bezoek zonder voorafgaande afspraak is alleen mogelijk op maandag de gehele dag en op de overige werkdagen tot 13.00 uur. Het maken van een afspraak is mogelijk via het digitaal loket op www.eindhoven.nl of telefonisch via telefoonnummer 14040.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘VI Buitengebied (Internationale School)’kan worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.bestemmingsplannen.eindhoven.nl.

Het plan is digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende directe link: http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0772.80085-0201.

De bronbestanden zijn beschikbaar via: www.eindhoven.nl/ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0772.80085-/NL.IMRO.0772.80085-0201/.

De bijlagen behorende bij de toelichting zijn niet digitaal beschikbaar. De bijlagen liggen wel ter inzage bij het Inwonersplein.

Het is voor eenieder mogelijk om gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk een zienswijze kenbaar te maken ten aanzien van het bestemmingsplan door een brief te sturen aan het College van burgemeester en wethouders, t.a.v. Sector Openbare Ruimte, Verkeer & Milieu, postbus 90150, 5600 RB Eindhoven.

Het is ook mogelijk om binnen deze termijn zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan mondeling kenbaar te maken. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u uiterlijk één week voor het einde van de genoemde termijn een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoonnummer (040) 238 6674.

Naar boven