Gewijzigd vastgesteld projectbesluit ‘Engeweg 14–16 Wijhe’

Het projectbesluit ‘Engeweg 14–16 Wijhe’ is door het college van B&W op 2 februari 2011 gewijzigd vastgesteld. Het projectbesluit heeft betrekking op het planologisch mogelijk maken van een groenrecyclingbedrijf op het perceel Engeweg 14–16 te Wijhe. Hierbij wordt een schuur gesloopt en nieuwgebouwd.

Bij de vaststelling heeft het college ambtshalve de onderstaande wijzigingen aangebracht:

Voorschriften:

  • er mogen twee aaneengeboude bedrijfswoningen aanwezig zijn (conform de feitelijke situatie)

Kaart:

  • er zijn twee aanduidingen toegevoegd ten behoeve van de twee aaneengebouwde bedrijfwoningen

Het vastgestelde projectbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 18 februari 2011 tot en met 31 maart 2011 ter inzage bij de publieksbalies in Wijhe (Oranjelaan 5) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5). Het projectbesluit is tevens digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer is NL.IMRO.1773.pb2010001013-0203) en via onze gemeentelijke website. De technische bestanden zijn te raadplegen via http://ro.olst-wijhe.nl/plannen/NL.IMRO.1773.PB2010001013-/.

Gedurende de genoemde termijn kunnen diegenen die tijdig een zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze bij het college van B&W naar voren heeft gebracht, beroep instellen tegen het projectbesluit bij de arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle. Ook kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpprojectbesluit zijn aangebracht bij de arrondissementsrechtbank, sector Bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB te Zwolle.

Het projectbesluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij gedurende deze termijn naast het instellen van beroep ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank.

Heeft u vragen over ruimtelijke plannen, wilt u plannen inzien of mondeling uw zienswijze indienen, dan kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkelingen (Oranjelaan 5, Wijhe), telefonisch te bereiken via het klantcontactcentrum, tel. 14 0570.

Naar boven