Ontwerp structuurvisie Goese Schans

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van donderdag 17 februari 2011 gedurende zes weken het ontwerp van de structuurvisie ‘Goese Schans’ ter inzage ligt. De stukken zijn beschikbaar bij de receptie van het stadskantoor te Goes en worden tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.goes.nl/bestemmingsplannen en zijn digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.SVGS01-ON99.

Het gebied wordt globaal begrensd door de begraafplaats en de bebouwing van de woonwijk Goese Polder aan de westzijde, de woonwijk Goese Meer aan de noordzijde, de Hollandsche Hoeve en het Sportpunt Zeeland aan de oostzijde en de woonbuurt Zouterij aan de zuidzijde.

De wens is om het plangebied om te vormen van havenindustrieterrein naar woongebied. De structuurvisie ‘Goese Schans’ betreft een gemeentelijk strategisch beleidsdocument, waarin op hoofdlijnen de gewenste ruimtelijke visie wordt weergegeven. De visie gaat uit van een aantal strategieën, waarbij ontwikkeling, verbetering, transformeren en versterken de voornaamste ambities zijn. Tevens vormt de structuurvisie de basis voor de verdere uitwerking van Goese Schans in bestemmingsplannen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u uw reactie kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Goes, postbus 2118, 4460 MC Goes. Voor meer informatie over deze procedure kunt u contact opnemen met mevrouw L. Catsman, telefoonnummer 0113-24 96 81.

Naar boven