Vaststelling wijzigingsplan bedrijventerreinen Overleek / Almere (Randweg 17)

Burgemeester en wethouders van Medemblik maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ‘Wijzigingsplan bedrijventerreinen Overleek / Almere (Randweg 17)’ op 8 februari 2011 is vastgesteld. Het vastgestelde wijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van vrijdag 18 februari 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage.

Het wijzigingsplan heeft tot doel de planologische mogelijkheid te bieden om de gewenste ontwikkeling, het bouwen van een supermarkt aan de Breek 2 / Randweg 17 te Medemblik, te kunnen realiseren. Het vastgestelde wijzigingsplan is op een aantal punten aangevuld en aangepast naar aanleiding van ingediende zienswijzen.

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen worden ingezien aan de balie van het Klant Contact Centrum (KCC Ruimte) in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan 21 te Wognum. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 9.00 tot 20.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Tevens zijn het vastgestelde wijzigingsplan en de bijbehorende stukken in te zien op onze website www.medemblik.nl onder het onderwerp bekendmakingen.

Beroep

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kan binnen een termijn van zes weken, ingaande op de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd, door degenen die tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht met betrekking tot het ontwerp wijzigingsplan en door belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen kenbaar hebben gemaakt, beroep tegen dit besluit worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het beroepschrift dient te worden ondertekend en tenminste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de verzenddatum en een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, alsmede de motieven van het beroep.

Voorlopige voorziening

Indien u beroep heeft ingesteld, kunt u tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Van de indieners van een voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Naar boven