Vaststelling bestemmingsplan Markerwaardweg 8 in Venhuizen

De gemeenteraad van Drechterland maakt bekend dat zij op 24 januari 2011 het bestemmingsplan ‘NL.IMRO.0498.BPMarkerwaardweg8-vg01’, heeft vastgesteld. P besloten tot het vaststellen van het bestemmingsplan ‘NL.IMRO.0498.BPMarkerwaardweg8-vg01’, plaatselijk bekend Markerwaardweg 8, 1606 AS in Venhuizen.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in het wijzigen van het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2004’ om het jaarlijks plaatsen van een extra bedrijfsruimte (tentschuur) mogelijk te maken bij het agrarisch bedrijf op het perceel in de periode van 1 juni tot en met 30 september. Dit om de seizoenspiek in de agrarische activiteiten op te vangen. Het ontwerpbestemmingsplan heeft van donderdag 12 oktober 2010 tot en met donderdag 23 november 2010, overeenkomstig afdeling 3.4. Algemene wet bestuursrecht, ter inzage gelegen in het gemeentehuis in Hoogkarspel, Raadhuisplein 1. Het ontwerpbestemmingsplan is gedurende deze periode ook gepubliceerd op www.ruimtelijkeplannen.nl. In deze periode zijn geen zienswijzen ontvangen.

Vooroverleg

Overeenkomstig artikel 3.1.1. Besluit ruimtelijke ordening heeft vooroverleg plaatsgevonden met het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, de Provincie Noord-Holland en de VROM inspectie Noord-West. Deze overlegpartners hebben schriftelijk aangegeven geen reden te zien tot het maken van verdere opmerkingen.

Beroep

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de verzenddatum in beroep gaan. U kunt in beroep gaan door een brief te sturen naar de Rechtbank Alkmaar, Postbus 251, 1800 BG in Alkmaar. U kunt uw beroepschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet hiervoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

  • Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en uw redenen van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor in beroep gaan, betaalt u een griffierecht.

  • Ook wanneer u een zienswijze naar voren heeft kunnen brengen of bezwaar heeft kunnen maken, staat beroep open, tenzij u redelijkerwijs kan worden verweten dat u dit niet heeft gedaan.

  • Een bezwaarschrift schorst de uitvoering van het besluit niet. U moet hiervoor ook een verzoek om voorlopige voorziening sturen naar de Voorzieningenrechter van de rechtbank Alkmaar.

De beroepprocedure vindt u onderaan deze pagina.

Naar boven