Kennisgeving bestemmingsplan ‘Projectbestemmingsplan kerklocatie Slinge’

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois maakt bekend dat de deelraad van de deelgemeente Charlois bij besluit van 7 februari 2011 het bestemmingsplan ‘Kerklocatie Slinge heeft vastgesteld.

Bij de vaststelling zijn geen wijzigingen aangebracht in het plan ten opzichte van het ontwerp zoals dat ter inzage heeft gelegen. Het besluit van de deelraad en het vastgestelde bestemmingsplan (met bijbehorende stukken) liggen met ingang van vrijdag 18 februari 2011 tot en met donderdag 31 maart 2011 gedurende een periode van zes weken op werkdagen voor eenieder ter inzage bij:

  • De deelgemeente Charlois, Boerhaavestraat 11, telefoonnummer 010-4107410.

Het besluit van de deelraad en het bestemmingsplan (met bijbehorende stukken) kunnen tevens worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.rotterdam.nl/bestemmingsplanneninprocedure

Het plangebied van dit bestemmingsplan ‘Kerklocatie Slinge’ wordt – globaal bezien – begrensd door de Slinge aan de noordzijde, de Bredevoorde aan de zuidzijde, de Hagenvoorde aan de westzijde en de Bevervoorde aan de oostzijde.

Tegen het vaststellingsbesluit kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld door degene die eerder zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig hun zienswijze over het ontwerp bij de deelraad naar voren te hebben gebracht.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep wordt ingesteld, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor zowel het beroepschrift, als het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat u in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden u aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking alvorens op het verzoek is beslist.

Rotterdam, 16 februari 2011

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois,

de secretaris,

J.W.E. van der Poel.

De voorzitter,

E.P.E. Goverde.

Naar boven