Kennisgeving Besluit hogere waarden

Burgemeester en wethouders van Rotterdam hebben op grond van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden vastgesteld inzake het bestemmingsplan ‘Kerklocatie Slinge’ te Rotterdam.

Het besluit betreft het vaststellen van een hogere toelaatbare geluidsbelasting voor ca. 138 woonzorgappartementen vanwege wegverkeerslawaai op de gevels van deze nieuw te bouwen woningen. Het besluit met de daarbij behorende stukken kunt u van vrijdag 18 februari 2011 tot en met donderdag 31 maart 2011 inzien bij:

  • De deelgemeente Charlois, Boerhaavestraat 11, telefoonnummer 010-4107410.

Belanghebbenden kunnen gedurende zes weken beroep instellen tegen het besluit vanaf het moment dat ook beroep kan worden ingesteld tegen het bestemmingsplan. Het beroep tegen het besluit moet aangetekend worden ingediend bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, hiervoor is griffierecht verschuldigd. Als u beroep instelt kunt u ook een verzoek doen om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is eveneens griffierecht verschuldigd.

Naar boven