Ontwerpomgevingsvergunning ‘Papenvoort ongenummerd (naast 74 A), Geldrop’

Burgemeester en wethouders van Geldrop-Mierlo maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekenddat met ingang van 17 februari 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt de ontwerpomgevingsvergunning voor het realiseren van 1 woning op het perceel Papenvoort ongenummerd (naast 74 A) in Geldrop. Het perceel heeft de kadastrale aanduiding gemeente Geldrop, sectie K, nummer 1494.

Op het betreffende perceel is geen woning aanwezig. Het geldende bestemmingsplan laat de bouw van een nieuwe woning niet toe. Wij zijn voornemens door middel van een omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen, afwijkend gebruik van het bestemmingsplan, slopen en een uitrit (artikel 2.1 lid 1 onder a en c, artikel 2.2 lid 1 onder a en e en artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) medewerking te verlenen aan het oprichten van een woning op dit perceel.

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 februari 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Geldrop. De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken zijn in te zien op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, cluster Vergunningen, Hofstraat 4, Geldrop. De afdeling is geopend van 09.00 tot 12.30 uur.

De stukken zijn ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website (wonen en mijn buurt/ruimtelijke plannen/ruimtelijke plannen in procedure).

Eenieder kan schriftelijk zienswijzen inbrengen tijdens de periode van terinzagelegging. Zij moeten worden gericht aan ons college en worden verzonden aan burgemeester en wethouders, postbus 10101, 5660 GA, Geldrop. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor kunt u een afspraak maken met Gabriël van Houtert, telefoonnummer: 040-2893796.

Wij maken u erop attent dat in beginsel slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Geldrop, 16 februari 2011

Burgemeester en wethouders,

J.H.M van Vlerken,

secretaris.

M.J.D. Donders-de Leest,

burgemeester.

Naar boven