Vastgestelde bestemmingsplannen Vensteeg 2, Schonkenweg 6, Twee Ruimte voor Ruimtewoningen aan de Breijbaan te Weert en Hoverveld 5

Burgemeester en wethouders van Weert maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8. lid 3 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 9 februari 2011 de volgende bestemmingsplannen heeft vastgesteld:

  • Het bestemmingsplan Vensteeg 2 is ongewijzigd vastgesteld. Dit plan heeft betrekking op de uitbreiding van een woning.

  • Het bestemmingsplan Schonkenweg 6 is ongewijzigd vastgesteld. Dit plan heeft betrekking op de bouw van een woning.

  • Het bestemmingsplan Twee Ruimte voor Ruimtewoningen aan de Breijbaan te Weert. Dit plan heeft betrekking op de bouw van twee woningen.

  • Het bestemmingsplan Hoverveld 5. Dit plan heeft betrekking op de uitbreiding van het bedrijfspand.

De stukken liggen vanaf 17 februari 2011 ter inzage in het Infocentrum en bij de frontoffice van Milieu- en bouwzaken in het stadhuis, Beekstraat 54 en in de openbare bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 te Weert. De plannen zijn digitaal raadpleegbaar via www.weert.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden kunnen tegen genoemde besluiten beroep instellen. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken en vangt aan met ingang van de dag na de datum van de terinzagelegging van deze besluiten. Het beroep dient schriftelijk te worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage. De vaststellingsbesluiten van de gemeenteraad treden ingevolge artikel 3.8 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit van het desbetreffende plan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Weert, 16 februari 2011

Naar boven