Bestemmingsplan ‘Kerkweg 31 Brandwijk’ te Graafstroom

Het bestemmingsplan ‘Kerkweg 31 Brandwijk’, zoals dat door de gemeenteraad op 13 december 2010 is vastgesteld, heeft samen met het raadsbesluit en bijbehorende stukken met ingang van 24 december 2010 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Tijdens deze periode is geen beroep ingesteld en is geen voorlopige voorziening aangevraagd bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Derhalve is het bestemmingsplan de dag na afloop van de terinzagelegging, te weten vrijdag 4 februari 2011, in werking getreden. Het onherroepelijk vastgestelde bestemmingsplan vormt vanaf dat moment het toetsingskader voor de gemeente.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken dat op het perceel Kerkweg 31 te Brandwijk een tweetal woningen worden gerealiseerd.

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan ligt tijdens kantooruren (maandag t/m vrijdag 9.00–12.00 uur en donderdag van 17.00–20.00 uur) voor een ieder bij het KlantContact, Melkwegplein 1 te Bleskensgraaf ter inzage. Het raadsbesluit en het bestemmingsplan kunt u ook digitaal raadplegen op www.graafstroom.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-online) onder identificatienummer (IDN) NL.IMRO.0693.bpkerkweg31bwk-VG01.

Naar boven