Vaststelling projectbesluit ’s-Gravenpolder

Burgemeester en wethouders van Sluis maken bekend dat zij op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening, op 8 februari 2011 hebben besloten een projectbesluit gewijzigd vast te stellen voor de ’s-Gravenpolder gelegen tussen Nieuwvliet en Groede.

Het projectbesluit heeft betrekking op de realisatie van het project ’Recreatienatuur in de ’s-Gravenpolder e.o.’.

Ter inzage

Het besluit inclusief aanlegvergunning en het vastgestelde projectbesluit liggen met ingang van 17 februari 2011 voor een periode van zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld bij de rechtbank Middelburg, sector Bestuursrecht, Postbus 5015, 4330 KA Middelburg door degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij de het college/gemeenteraad tegen het ontwerpprojectbesluit alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot de gemeenteraad te wenden.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Rechtbank Middelburg. De werking van het besluit van het college/de gemeenteraad wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de rechtbank op dat verzoek is genomen.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Gemeente Sluis

Postbus 27, 4500 AA Oostburg

Tel. 0031-117-457 000

e-mail info@gemeentesluis.nl

website www.gemeentesluis.nl

Oostburg, 16 februari 2011

J.F. Sala,

burgemeester.

J. Dijkstra,

gemeentesecretaris.

Naar boven