Terinzagelegging ontwerp-Projectuitvoeringsbesluit Plaspoelstraat

Voor de Plaspoelstraat in Leidschendam bestaat het voornemen om in totaal 47 woningen met bijbehorende parkeervoorzieningen te bouwen. Het bouwplan wijkt op enkele punten af van de in het bestemmingsplan ‘Damcentrum’’ opgenomen uit te werken bestemming. Daarom is een procedure gestart die moet leiden tot een Projectuitvoeringsbesluit op grond van de Crisis- en herstelwet.

Burgemeester en wethouders maken daarom op grond van artikel 2.11 Crisis- en herstelwet en 3:12, tweede lid Algemene wet bestuursrecht bekend dat voor het project Plaspoelstraat een ontwerp-Projectuitvoeringsbesluit is opgesteld.

Inhoud Projectuitvoeringsbesluit

Het Projectuitvoeringsbesluit betreft het voornemen om met toepassing van artikel 2.10 Crisis- en herstelwet medewerking te verlenen aan het realiseren van grondgebonden woningen, appartementen en parkeervoorzieningen met bijbehorende bouwwerken, werken en aanlegwerkzaamheden op de locatie Plaspoelstraat te Leidschendam.

In het Projectuitvoeringsbesluit worden de afwijkingen ten aanzien van de uit te werken bestemming voorzien van een goede ruimtelijke onderbouwing. Daarnaast omvat het Projectuitvoeringsbesluit àlle voor de realisatie van het bouwplan benodigde vergunningen, toestemmingen en overige besluiten.

Ter inzage

Het ontwerp-Projectuitvoeringsbesluit Plaspoelstraat ligt voor iedereen met ingang van vrijdag 18 februari 2011 tot en met 31 maart 2011 ter inzage bij het Servicecentrum in Leidschendam. Ook kunt u deze inzien in het Informatiepunt Damlounge. De Damlounge is te bezoeken aan de Damlaan 40a op maandag tot en met donderdag van 14.00 tot 17.00 uur.

Daarnaast kunt u het ontwerp-Projectuitvoeringsbesluit bekijken op de gemeentelijke website www.lv.nl/bestemmingsplannen of op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de hierboven genoemde periode van terinzagelegging kan iedereen een zienswijze over het ontwerpbesluit indienen. Schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan de raad van de gemeente Leidschendam-Voorburg, Postbus 905, 2270 AX Voorburg. Het is niet mogelijk zienswijzen in te dienen via internet of e-mail.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de heer H. Wijten, tel. 070-3009551. De afspraak wordt ingepland ofwel op 24 februari 2011 tussen 10.00 en 12.00 uur of op 24 maart 2011 tussen 14.00 en 16.00 uur.

Tevens vindt er op 16 maart 2011 een inloopavond plaats in de Damlounge, Damlaan 40a tussen 18.30 en 20.00 uur.

Naar boven