Ontwerpbestemmingsplan ‘Bestemmingsplan kom Sprundel, Koekoekstraat ongenummerd, tussen 54 en 56’

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Bestemmingsplan kom Sprundel, Koekoekstraat ongenummerd, tussen 54 en 56’ ter inzage wordt gelegd.

Korte inhoud

Doel van dit plan is de realisatie van één nieuwe vrijstaande woning op het perceel aan Koekoekstraat ongenummerd, tussen nummer 54 en 56 te Sprundel. Op dit moment heeft het perceel de bestemming ‘Woondoeleinden’, nader aangeduid als ‘tuin’. Om de gewenste ontwikkeling mogelijk te maken is het noodzakelijk dat de bestemming van het perceel aan de Koekoekstraat ongenummerd, tussen nummer 54 en 56 wordt herzien in de bestemming ‘wonen’, met bouwtitel. Het onderhavige opgestelde bestemmingsplan bevat de juridische-planologische regeling om dit te verwezenlijken. Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, regels, bijlagen en verbeelding.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van 17 februari 2011 tot en met 30 maart 2011 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 27 te Rucphen. Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende bovenstaande termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Rucphen, Postbus 9, 4715 ZG Rucphen. Degene die een mondelinge reactie wil geven, kan dat doen na het maken van een afspraak (0165-349728).

Naar boven