Ontwerpbestemmingsplan Sportcomplex Strijthagen

Burgemeester en Wethouders van Landgraaf maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Sportcomplex Strijthagen’ ter inzage ligt.

Het gebied is globaal gelegen op de hoek Einsteinstraat-Hofstraat. Kadastraal bekend gemeente Landgraaf, sectie D, nr. 852 (gedeelte perceel). Op de betreffende gronden zijn zowel Sport en Leisure als voetbalvereniging Schaesberg actief.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 17 februari 2011 tot en met 30 maart 2011 ter inzage bij de Gemeentewinkel afdeling Vergunningen, Raadhuisplein 1 te Landgraaf (openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00–12.30 uur en donderdag tevens van 14.00–16.30 uur). Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website: www.landgraaf.nl onder bestemmingsplannen/ontwerp. Het ontwerpbestemmingsplan is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze periode van zes weken kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad van Landgraaf, Postbus 31000, 6370 AA Landgraaf.

Wenst u liever mondeling uw zienswijze in te dienen, dan dient u hiertoe binnen de bovengenoemde termijn een afspraak te maken via het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 045-5695239.

Naar boven