Onherroepelijke bestemmingsplannen

Bestemmingsplan Partiële herziening buitengebied Wisch 2009

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat de volgende bestemmingsplannen met ingang van 27 januari 2011 onherroepelijk zijn geworden. Tegen de bestemmingsplannen is geen beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Plangebied en inhoud van het plan De diverse percelen liggen verspreid over het hele grondgebied van de voormalige gemeente Wisch. De begrenzing van het plan loopt strak om de verschillende percelen en geeft een bestemming aan de grond alsmede een bouwvlak, waarbinnen gebouwd mag worden. Er zitten geen percelen bij die in het grondgebied van de voormalige gemeente Gendringen liggen. De agrarische percelen waaraan in het verleden goedkeuring is onthouden kunnen door middel van dit bestemmingsplan gewijzigd worden, omdat het plan aansluiting vindt bij de normen van het Reconstructieplan Achterhoek-Liemers. Het plan maakt voor recreatieve percelen waaraan ook in het verleden goedkeurig is onthouden verblijfsrecreatie mogelijk. Tevens maakt het plan voor enkele percelen een functiewijziging mogelijk.

Bestemmingsplan Buitengebied, locatie Hesterweg 5 Varsselder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat de volgende bestemmingsplannen met ingang van 20 januari 2011 onherroepelijk zijn geworden. Tegen de bestemmingsplannen is geen beroep ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Plangebied en inhoud van het plan Het bestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigingen van de ligging van het bestaande agrarische bouwperceel aan de Hesterweg 5 in Varsselder. Het verzoek is gedaan in het licht van de nieuwe wetgeving omtrent een goede huisvesting van dieren.

Inzage

De onherroepelijke bestemmingsplannen liggen tijdens openingstijden (maandag t/m vrijdag van 8.30–12.00 uur; maandag t/m donderdag van 15.00–17.00 uur; maandag van 17.00–19.00 uur) voor iedereen ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen, Staringstraat 25. De stukken kunnen ook worden ingezien op de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen, Bestemmingsplannen’.

Naar boven