Vooraankondiging bestemmingsplan ‘De Vennen/ Kleine Bottel e.o.’

Op basis van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kondigen burgemeester en wethouders van Deurne hierbij het voornemen aan om het bestemmingsplan ‘De Vennen/ Kleine Bottel e.o.’ voor te bereiden. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het woongebied De Vennen en het gebied Kleine Bottel en omgeving. Het bestemmingsplan legt de bestaande ruimtelijke hoofdstructuur van het plangebied vast, geeft locaties aan die mogelijk in aanmerking komen voor herstructurering en gaat in op verzoeken van bewoners. Tevens worden de bouwvoorschriften voor woningen en bijgebouwen verbeterd.

In dit stadium van de planvorming wordt er nog geen gelegenheid geboden om zienswijzen in te dienen. Onafhankelijke instanties zijn in een eerder stadium in de gelegenheid gesteld om een advies uit te brengen. Er worden ook geen stukken ter inzage gelegd met betrekking tot dit voornemen.

Bij het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan zal de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen worden geboden. Hiervan zullen burgemeester en wethouders van Deurne binnenkort kennis geven in het Weekblad voor Deurne, de Staatscourant en op www.deurne.nl.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer H. Smit van de afdeling Economie via ons algemene telefoonnummer: 0493-387711.

Naar boven