Vastgesteld wijzigingsplan ‘Kom Diepenveen, wijzigingsplan Dorpsstraat 47’

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 17 februari 2011 tot en met 30 maart 2011 voor eenieder ter inzage ligt:

  • het vastgestelde wijzigingsplan ‘Kom Diepenveen, wijzigingsplan Dorpsstraat 47’.

Het wijzigingsplan regelt de bestemmingswijziging om woningbouw mogelijk te maken op de locatie. Het plan bestaat uit totaal 4 woningen (geschakeld) van elk twee verdiepingen. Stedenbouwkundig is aansluiting gezocht bij het beschermde karakteristieke dorpsgezicht van de locatie. In het moederplan Kom Diepenveen is rekening gehouden met dit bouwplan, waarvoor een wijzigingsbevoegdheid opgenomen is. Dit betekent dat dit wijzigingsplan vastgesteld kan worden door het college van burgemeester en wethouders.

Inzien

Het wijzigingsplan kunt u inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81, in het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 in Deventer en bij de Openbare Bibliotheek Diepenveen, Burgemeester Crommelinlaan 1. Ook is het wijzigingsplan digitaal beschikbaar via http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen.

Beroep

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het wijzigingsplan bij het college heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot het college te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven