Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Kruiningergors’

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken, in overeenstemming met artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, bekend dat het bestemmingsplan ‘Kruiningergors’ onherroepelijk is geworden.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de polder Kruiningergors, gelegen aan de noordoostelijke rand van de gemeente Westvoorne. Het plangebied bestaat uit het gebied tussen het Brielse Meer aan de noordzijde, de Brielse Maasdam en de Noorddijk aan de westzijde en de Heindijk aan de zuid- en zuidoostzijde. Het perceel Heindijk 13-15-15a valt niet binnen het plangebied.

Het bestemmingsplan is door de gemeenteraad op 22 april 2008 vastgesteld en bij besluit van 16 december 2008 door Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland gedeeltelijk goedgekeurd.

Naar aanleiding van een uitspraak van de Raad van State hebben Gedeputeerde Staten bij besluit van 16 november 2010 een herzien besluit tot goedkeuring van het bestemmingsplan genomen. Dit herziene besluit had alleen betrekking op het perceel Maasweg 3 Oostvoorne. Tegen het herziene besluit is geen beroep ingesteld.

Het bestemmingsplan ligt voortaan voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuislaan 6 te Rockanje. Het gemeentehuis is geopend op werkdagen van 08.30 tot 12.00 uur en op woensdagen van 13.30 tot 18.30 uur. Het bestemmingsplan is ook te downloaden via de gemeentelijke website: www.westvoorne.nl/bestemmingsplannen, onder het kopje ‘onherroepelijk’. Aan de digitale versie van het bestemmingsplan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Rockanje, 16 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Westvoorne,

de secretaris,

J.M.C. Postema.

De burgemeester,

P.E. de Jong.

Naar boven