Ontwerpbestemmingsplan Lindeplein ter inzage

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het college van de gemeente Oisterwijk maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Lindeplein is opgesteld. Vanaf vrijdag 18 februari 2011 liggen de stukken gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. Het plan kan gedurende deze termijn elke werkdag van 08.30 uur tot 13.00 uur, op woensdag tot 17.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur worden ingezien in het gemeentekantoor, De Lind 44, bij de centrale publieksbalie. Buiten deze tijden is inzage mogelijk na telefonische afspraak met de centrale publieksbalie, telefoonnummer (013) 529 13 11.

Het ontwerpbestemmingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd op onze website www.oisterwijk.nl of op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Omschrijving ontwerpbestemmingsplan

Het plangebied van het bestemmingsplan Lindeplein betreft het gebied rondom het Lindeplein, waar de afgelopen jaren verschillende projecten zijn gerealiseerd. Deze projecten zijn nu vertaald naar een ontwerpbestemmingsplan.

Indienen zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan iedereen zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de raad van de gemeente Oisterwijk, Postbus 10101, 5060 GA Oisterwijk.

Oisterwijk, 15 februari 2011

Het college van Oisterwijk.

Naar boven