16e wijziging bestemmingsplan Buitengebied

Het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Tholen maakt, krachtens door het college van burgemeester en wethouders van die gemeente aan hem verleend mandaat, het volgende bekend.

Voorgenoemd college heeft op 8 februari 2011 besloten de 16e wijziging ex artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening van het bestemmingsplan Buitengebied vast te stellen. Deze 16e wijziging heeft betrekking op het van vorm veranderen van het bouwvlak aan de Langeweg 53 te Sint Philipsland (Anna Jacobapolder).

Met ingang van vrijdag 18 februari 2011 ligt het besluit met het wijzigingsplan, gedurende zes weken ter inzage, tijdens de openingsuren in de openbare leesruimte van het gemeentehuis, Hof van Tholen 2 te Tholen. Tevens kunnen de plannen worden ingezien op de gemeentelijke website www.tholen.nl onder de rubriek Actueel, sub-rubriek Bekendmakingen, onderdeel Bestemmingsplannen. Voor inlichtingen over een en ander kunt u tijdens kantooruren bellen naar de heer V.W. van de Griend, telefoonnummer 0166-668560.

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld tegen het besluit van het college bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE te ’s-Gravenhage.

Tholen, 17 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Tholen,

namens dezen,

het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling,

G. Vos.

Naar boven