Ontwerpbestemmingsplan ‘Grou-Meinga 2, Herziening schoolgebouw Grou’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boarnsterhim maken bekend dat, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan Grou-Meinga 2, Herziening schoolgebouw Grou met bijbehorende stukken van woensdag 16 februari 2011 tot en met dinsdag 29 maart 2011 voor eenieder ter inzage ligt op het gemeentehuis aan de J.W. de Visserwei 10 te Grou. Het ontwerpplan is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl De rechtstreekse link naar het plan is als volgt:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0055.BPGrouSchool-ON01

De voorliggende wijziging van het bestemmingsplan maakt het mogelijk een school inclusief kinderopvang te realiseren aan de Tjallinga te Grou.

De ingediende inspraakreacties hebben geleid tot een aangepast verkeersplan. Dit verkeersplan is in overleg met belanghebbenden tot stand gekomen. Door voornoemde verkeerskundige oplossing verandert de inrichting van het plangebied. Deze wijzigingen zijn doorgevoerd op de plankaart.

Gedurende de genoemde termijn kunnen belanghebbenden een zienswijze op het ontwerpwijzigingsplan indienen. Uw schriftelijke reactie kunt u richten aan de gemeenteraad, Postbus 40, 9000 AA te Grou. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de

heer M. Kaspers van de afdeling Beleidsontwikkeling en Projecten. Bereikbaar op telefoonnummer

0566-629 313.

Naar boven