Ontwerpbestemmingsplan Dierencentrum Reijerscop

Burgemeester en wethouders van Woerden maken bekend dat vanaf donderdag 17 februari tot en met woensdag 30 maart 2011 het ontwerpbestemmingsplan ‘Dierencentrum Reijerscop’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft het perceel achter de tennisbanen aan de Groenendaal in Harmelen, naast de Reijerscopse Overgang. Op dit perceel heeft de gemeente het voornemen om een dierencentrum te realiseren. Het dierencentrum bestaat uit een dierenasiel, een dierenartsenpraktijk en het Universitair Diergeneeskundig Opleidingsinstituut.

Ontwerpbestemmingsplan inzien?

Tijdens openingsuren kunt u het plan inzien in de Koepel van het Stadhuis, Blekerijlaan 14 te Woerden en in de bibliotheek te Harmelen. Tevens is het plan in te zien bij het Omgevingsloket van het Stadhuis, op de website www.woerden.nl (onder Wonen en Leven → Bouwen en Wonen → Bestemmingsplannen → bestemmingsplannen in voorbereiding) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren?

Gedurende de ter inzage termijn kan één iedereen een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan Gemeenteraad Woerden, Postbus 45, 3440 AA Woerden. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze en voor het stellen van vragen kunt u contact opnemen met mevrouw S. Gabriel, van de afdeling Ruimte, per telefoon: (0348) 428522 of per email: gabriel.s@woerden.nl.

Naar boven