Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Hanepraij

Burgemeester en Wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 1 Wro bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Hanepraij’ ter inzage zullen leggen. Het plangebied betreft de locatie waarop het zorgcentrum ‘Hanepraij’ met bijbehorende voorzieningen wordt gebouwd. Het plangebied ligt op de splitsing Goverjanverwelledijk in de Fluwensingel en de Nieuwe Veerstal.

Het ontwerpbestemmingsplan Hanepraij ligt van 17 februari 2011 tot en met 30 maart 2011 voor eenieder ter inzage tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen/downloaden op de website van de gemeente Gouda, www.gouda.nl/bestemmingsplannen en dan onder digitale bestemmingsplannen, en tevens op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze termijn is het voor eenieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent het ontwerpbestemmingsplan Hanepraij. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeenteraad, ter attentie van de afdeling Gebiedsontwikkeling, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken via mevrouw mr. L.A.J.M. Somers, telefoonnummer: 0182-588363.

Gouda, 16 februari 2011

Naar boven