Vastgesteld bestemmingsplan Waliënseweg 33

De raad van de gemeente Winterswijk heeft in zijn vergadering van 27 januari 2011 vastgesteld het bestemmingsplan Waliënseweg 33. Het plan is in digitale vorm vastgesteld en bestaat uit diverse onderdelen. In deze onderdelen zijn de inhoud en de ligging van het plan digitaal vastgelegd en vormen tezamen de bestanden onder de naam NL.IMRO.0294.BP1101BGHUIVAR-VA01.GML. Deze bestandsnaam is tevens het planidentificatienummer.

Doel van dit plan is een vergroting van het agrarische bouwperceel ter plaatse van Waliënseweg 33, zodat een uitbreiding van de varkenshouderij kan plaatsvinden, de bedrijfsvoering kan worden aangepast aan de IPPC-richtlijn en een biogasinstallatie met 2 vergisters van 1.500 m3 kan worden gerealiseerd.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van 16 februari 2011 tot en met 29 maart 2011 ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor aan de Stationstraat 25. Het plan is ook in te zien via onze website: www.winterswijk.nl → Wonen en leven → Ruimtelijke ordening → Deelplannen buitengebied en via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de termijn kan beroep worden ingesteld bij Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan ingesteld worden door:

  • degene die tijdig een zienswijzen hebben ingediend bij de gemeenteraad;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen

Het beroepschrift kunt u in tweevoud sturen naar Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor vermelde beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit echter niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Winterswijk, 15 februari 2011

Burgemeester en wethouders.

Naar boven