Omgevingsvergunning De Mulder 2 en 4 Hapert (afwijking bestemmingsplan)

Burgemeester en wethouders van Bladel hebben het voornemen om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a, sub 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een Omgevingsvergunning te verlenen (afwijking bestemmingsplan en bouwvoornemen) voor de percelen De Mulder 2 en 4 te Hapert, voor het wijzigen van de situering van de te bouwen garages op deze percelen.

Het ontwerpbesluit, de ruimtelijke onderbouwing en de gewijzigde situatietekening liggen van 14 februari tot en met 28 maart 2011 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis in Bladel. U kunt de stukken ook inzien op www.bladel.nl/bestemmingsplanraadplegen.

Tegen het voornemen tot medewerking aan deze aanvraag om Omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van terinzagelegging door iedereen schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis terecht bij de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu, de heer C. van Hintum (tel. 0497-361691).

Februari 2011

Naar boven