Vastgesteld projectbesluit ‘Jhr Von Heijdenstraat 22–28’

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen maken ingevolge artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat in de vergadering van 1 februari 2011 het projectbesluit ‘Jhr Von Heijdenstraat 22–28’ gewijzigd is vastgesteld. Tegelijkertijd met het vaststellen van het projectbesluit is de bouwvergunning verleend voor de realisatie van 14 zorgappartementen.

Het gewijzigde vastgestelde projectbesluit betreft de realisatie van 14 zorgappartementen op de 1e en 2e etage op het perceel aan de Jhr Von Heijdenstraat 22–28 te Haaksbergen. Het vastgestelde projectbesluit is gewijzigd ten opzichte van het ontwerpprojectbesluit. Deze aanpassing betreft het verlenen van ontheffing ten behoeve van het parkeren op het niet direct aansluitende terrein.

Ter inzage

Het vastgestelde projectbesluit en de verleende bouwvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen tot en met 18 maart 2011 voor een periode van zes weken ter inzage. Het besluit ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis.

Het vastgestelde projectbesluit met de bijbehorende stukken is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.Haaksbergen.nl → Bouwen en Wonen → Bestemmingsplannen → Projectbesluiten → Jhr Von Heijdenstraat 22–28. Hier vindt u tevens een rechtsstreekse link naar RO online (landelijke voorziening). Tevens kunt u het vastgestelde projectbesluit met de bijbehorende stukken vinden op de landelijke voorziening:

http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0158.PB1002-0002

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijzen bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt, alsmede een belanghebbende die aan kan tonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, kan gedurende deze periode beroep instellen bij de Rechtbank Almelo, Postbus 323, 7600 AH Almelo.

Ten aanzien van die onderdelen van het projectbesluit die bij vaststelling zijn gewijzigd ten opzichte van het ontwerp, kan ook door belanghebbenden, die bezwaar hebben tegen deze wijzigingen, beroep worden ingediend. Het projectbesluit maakt voor de mogelijkheid van beroep onderdeel uit van de te verlenen bouwvergunning.

Haaksbergen, 10 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen,

K.B. Loohuis,

burgemeester.

H.M. de Bruijn-Franken,

secretaris a.i.

Naar boven