Hogere waardenbesluit Wet geluidhinder bestemmingsplan Heerenweide

Ten behoeve van het bestemmingsplan Heerweide is besloten op verzoek hogere waarden op grond van de Wet geluidhinder vast te stellen in verband met het bestemmingsplan Heerenweide.

Het besluit betreft het vaststellen van een hogere toelaatbare geluidsbelasting voor 120 woningen uit het bestemmingsplan Heerenweide vanwege wegverkeerslawaai van de AC de Graafweg.

Inzage

Het besluit met de daarop betrekking hebbende stukken die redelijkerwijs nodig zijn voor een beoordeling (akoestisch onderzoek) liggen met ingang van vrijdag 30 december 2011 gedurende 6 weken in het gemeentehuis van Opmeer (afdeling Bouw- en woningtoezicht en Milieu). Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00−12:00 uur en op donderdag ook van 13:00−17:00 en van 18.00−20.00 uur. Wenst u hiervan gebruik te maken, dan wordt u verzocht hiervan tijdig telefonisch mededeling te doen (tel. 0226-363312). Desgewenst kan tijdens de terinzagelegging een mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen.

Voor kopieën van de stukken kunt u contact opnemen met voornoemde Afdeling Bouw- en Woningtoezicht en Milieu. Voor het maken van de fotokopieën worden wel leges in rekening gebracht.

Beroep

Belanghebbenden kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u beroep instelt kunt u ook een verzoek doen om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven