Projectbesluit en -bouwvergunning ‘Schoolgebouw De Violier’

Burgemeester en wethouders van Echt-Susteren maken bekend dat zij Vastgoed 2-Duizend Projecten BV, postbus 4789 te 5935 ZK Reuver, met toepassing van artikel 3.10 e.v. Wet ruimtelijke ordening (projectbesluit) een bouwvergunning hebben verleend voor de verbouwing van vijf klaslokalen in het schoolgebouw ‘De Violier’, Julianastraat 33 te Echt, tot vijf appartementen.

Het projectbesluit en de bouwvergunning met de daarbij behorende stukken liggen vanaf vrijdag 11 februari 2011 gedurende zes weken (derhalve tot en met 24 maart 2011) ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 in Echt en wel op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Daarnaast kan het vastgestelde projectbesluit via de website van de gemeente Echt-Susteren (www.Echt-Susteren.nl) en RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) worden ingezien.

Tegen de ontwerpen van het projectbesluit en de bouwvergunning zijn geen zienswijzen ontvangen. Hierdoor kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest een zienswijze in te dienen, beroep instellen bij de rechtbank Roermond, sector Bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het beroepschrift moet zijn ingediend binnen zes weken nadat beide besluiten aan de aanvrager zijn bekend gemaakt.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten:

  • de naam en adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden van het beroep.

Bij het beroepschrift moet zo mogelijk een afschrift van het bestreden besluit worden gevoegd. Voor het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Wanneer beroep is ingesteld kan, indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dit vereist, een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Hiervoor is eveneens een griffierecht verschuldigd.

Echt, 10 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Echt-Susteren.

Naar boven