Bekendmaking projectbesluit ‘Carpoolplaats Schoonhovenseveer’

Burgemeester en wethouders van Liesveld maken ingevolge het bepaalde in artikel 3:11 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat bij besluit van 1 februari 2011 het projectbesluit ‘Carpoolplaats Schoonhovenseveer’ is vastgesteld.

Het plan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken dat op het dijktalud tussen de Schoonhovenseveer en de bedrijfsbebouwing van Akzo Nobel een carpoolplaats kan worden gerealiseerd. Het plangebied wordt aan de noord- en de oostzijde begrensd door de rivier de Lek en aan de zuid- en westzijde door bedrijventerrein Gelkenes.

Het besluit ligt met bijbehorende stukken ter inzage met ingang van 11 februari 2011 gedurende zes weken ter inzage bij het klantcontactcentrum, Melkwegplein 1 te Bleskensgraaf. Tijdens de termijn van ter inzage ligging kan door een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerpprojectbesluit tijdig bij een zienswijze heeft kenbaar gemaakt en door de belanghebbende die kan aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep worden ingesteld bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank Dordrecht, Postbus 7003 3300 GC Dordrecht. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Dordrecht worden ingedien.. Het projectbesluit treedt in werking op 25 maart 2011.

Het projectbesluit en de bijbehorende stukken zijn in te zien via de landelijke voorziening

(www.ruimtelijkeplannen.nl)

Naar boven